Webdesign

Bij het ontwerpen van een mooie website voor jouw bedrijf komt ongemerkt toch nog veel kijken. Om dit goed te organiseren en duidelijk hierover te communiceren naar jou, volgen we een stappenplan, zodat jij weet in welke fase het ontwerpen van jouw website zit.

1. De administratieve start
2. De keuze van het Design

3. De eerste pagina
4. De overige pagina's
5. De eindcontrole
6. De oplevering

Bij elke stap is communicatie een belangrijke factor. Wij houden de lijnen met jou graag kort door bij voorkeur te communiceren via WhatsApp.

Lavendel velden bij Saint-Jurs

Jouw website vanaf €199,-


1. De administratieve start
Voordat we met het ontwerpen van jouw website kunnen starten, moeten we een aantal administratieve zaken regelen.
Turtlehouse Design ontwerpt jouw website met de website builder tool van JouwWeb. Dat doen we onder jouw eigen account. Als je nog geen account hebt, maken wij een account voor jou aan of je kan dat zelf doen. Een eigen account maakt het makkelijker om na oplevering van jouw website het onderhoud en aanpassingen zelf te kunnen doen. Dit kunnen wij ook voor je blijven doen. Hiertoe is het mogelijk om een beheerder bij jouw account toe te voegen.
Ook moet er een keuze worden gemaakt welk JouwWeb abonnement en moet dit aangevraagd worden. We begeleiden jou hierin, indien gewenst. We sturen je sowieso een e-mail met alle door jou te nemen stappen inclusief links naar de diverse pagina's.
Als dit gedeelte geregeld is, dan kunnen we verder met stap 2.

2. De keuze van het Design
Bij JouwWeb heb je de keuze uit meer dan 50 verschillende designs. Bovendien zijn deze designs ook nog (deels) naar wens aan te passen. Ieder design heeft, voor iedereen anders, zo zijn plus- en minpunten.
En dan is ook nog eens de eerste keuze dat we kiezen hoe we een keuze gaan maken, namelijk ga jij een design kiezen, ga ik een design kiezen of kiezen we er allebei één en kiezen we bij stap 3 de geschiktste van de twee.

Lavendel velden bij Saint-Jurs

3. De eerste pagina
Voordat we kunnen starten met het ontwerpen van de eerste pagina, hebben we van jou in ieder geval de tekst en de foto's voor de homepage nodig. Je hoeft de foto's niet per pagina uit te zoeken. Dat kunnen wij tijdens het ontwerpen doen, tenzij een bepaalde foto op een specifieke pagina moet komen.
Zodra het ontwerp van de eerste pagina klaar is, kan jij deze pagina beoordelen. 
We hopen dan natuurlijk op "Ga zo door", maar de ervaring leert dat hoe goed je op papier alles doorgesproken hebt, er in de praktijk altijd andere wensen naar voren komen. Dat is ook niet vreemd, nu krijgt het idee vorm voor jou. We horen graag wat jou opvalt, zodat we deze aanpassingen kunnen doorvoeren. Hebben we een eindresultaat bereikt, waarmee jij helemaal tevreden bent, dan gaan we door met stap 4.

4. De overige pagina's
Op basis van de eerste pagina gaan we snel aan de slag voor de overige pagina's. Om dat te kunnen doen, hebben we wel alle teksten en foto's nodig. De teksten hoeven niet perfect te zijn. Bij het beoordelen van de pagina's zullen jou toch wel wat stukjes opvallen, die je graag anders wil. Dat passen we dan aan na jouw terugkoppeling. Zijn de pagina's naar wens dan is het tijd voor stap 5.


5. De eindcontrole
Nu alle pagina's goed bevonden zijn, is het moment aangebroken om alles goed na te lopen op punten en komma's. Om een laatste controle uit te voeren of alle knoppen, linkjes en andere klikbare elementen juist functioneren. Om de SEO instellingen definitief te maken. En om de overige zaken te regelen, als dit nog niet gedaan is. Bij een verhuizing van een bestaande website zullen we zo lang mogelijk wachten, zodat de website en de e-mail zo kort mogelijk uit de lucht zijn. Een verhuizing van een domeinnaam van de ene naar de andere provider is meestal in een dag geregeld. Op naar de laatste stap.


6. De oplevering
Zodra de eindcontrole is afgerond, is er nog één handeling te verrichten, namelijk de website publiceren, zodat deze online voor iedereen zichtbaar is. En natuurlijk al je klanten, vrienden, collega's en familie vertellen dat je een nieuwe website hebt!


Pakketten

Webdesign Basis €199

 • 5 pagina's
 • design website, incl. keuze template
 • koppelen domeinnaam
 • inrichten mailbox
 • link naar jouw social media kanalen
 • zoekmachine optimalisatie (SEO)

Webdesign Plus €399

 • 10 pagina's
 • design website, incl. keuze template
 • koppelen domeinnaam
 • inrichten mailbox
 • link naar jouw social media kanalen
 • zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • pagina's Algemene Voorwaarden, Disclaimer en Privacyverklaring

Webdesign Extra €899

 • 20 pagina's
 • design website, incl. keuze template
 • koppelen domeinnaam
 • inrichten mailbox
 • link naar jouw social media kanalen
 • zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • pagina's Algemene Voorwaarden, Disclaimer en Privacyverklaring
 • 1 jaar onderhoud

Naast de zaken die standaard in het door jouw gekozen pakket zitten, zijn er ook nog meerdere opties tot uitbreiding, zoals:

 • Extra pagina's 
 • Onderhoud
 • Webshop
 • Extra emailadres
 • Extra domeinnaam bijvoorbeeld voor een kopie van jouw website met een andere taal

Hiervoor wordt een meerprijs berekend door Turtlehouse Design en/of door JouwWeb.

Muur in Essaouira

Webdesign Op Maat

Heb jij specifieke wensen voor jouw website die je niet kan passen in één van de 3 webdesign pakketten?
Geen probleem. In een kennismakingsgesprek kunnen we jouw wensen bespreken. Of het nu gaat om de wens alleen maar op weg geholpen te worden met de JouwWeb website builder tool of om plannen voor een uitgebreide website met veel pagina's, wij maken voor jou een offerte op maat.

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.


Redesign

Turtlehouse Design kan jouw huidige website een geheel nieuwe look geven. Eens in de zoveel tijd, voor de een wat sneller dan voor de ander, is het tijd voor een ander gezicht voor jouw website. Natuurlijk, je huidige website is vertrouwd, bekend bij je klanten, maar daardoor ook niet meer verrassend, inspirerend.
Uiteraard blijven er altijd herkenbare elementen bij een redesign van jouw website. Niet alles wordt compleet op de schop gegooid. Het moet wel herkenbaar blijven voor je klanten. Herkenbaar en toch nieuw!

Ben jij toe aan een nieuwe look?
Dan gaan we samen aan de slag. Ik ga naar jouw huidige website kijken en breng deze in kaart om een offerte te kunnen doen. Jij gaat naar jouw huidige website kijken en maakt een lijst met zaken die je anders wil. Misschien heb je daar al ideeën over. Je kan je ook door mij laten verrassen. Je krijgt altijd eerst een proefpagina te zien van je homepage.

Dit is een recente redesign van Maison de Tortue.

Van...

naar...


Portfolio

Dit zijn 3 voorbeelden van websites gemaakt door Turtlehouse Design.
Sunflower Retreats en Yin Yang Yoga zijn voorbeeld websites. Deze zijn gemaakt om je een indruk te geven wat er mogelijk is met het Webdesign Basis pakket. En om te laten zien hoe we met dezelfde look & feel als de website voor jou ook markering producten kunnen maken. Zie ook onze voorbeelden galerij.
Deze 2 websites maken gebruik van het gratis abonnement van JouwWeb. Dit houdt in dat er reclame van JouwWeb op elke pagina te zien is en dat er beperkte functionaliteit is. De websites van Maison de Tortue en Turtlehouse Design maken gebruik van het Pro abonnement van JouwWeb.
Wil je graag advies over wat voor jou het beste pakket is, neem dan contact met ons op.

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan

Een mooi idee gekregen voor jouw website?