Over mij

Ik ben Marcel, sportief wandelaar, natuurliefhebber, dierenvriend en...
enthousiast webdesigner bij Turtlehouse Design.

Na onze pelgrimstocht in 2016 naar Santiago de Compostela besloten mijn partner, Sanne, en ik om het roer om te gooien. Het was tijd om op avontuur te gaan in het buitenland.
Het was altijd al onze droom om ooit in het buitenland te gaan wonen en na diverse oriëntatie vakanties zijn we neergestreken op een mooie en rustige locatie in de Cantal in Frankrijk.

Hier wonen wij aan de rand van een bos samen met onze dieren, 2 honden, 3 katten en nog eens 6 boerderijkatten, van wie een aantal hier al woonden voordat wij hier kwamen en enkelen later zijn komen aanlopen.

Op deze bijzondere plek ben ik mij gaan verdiepen in webdesign. In mijn ruim 20 jaar ervaring in de ICT wereld heb ik van alles gedaan op vele gebieden van de ICT en ook vele ontwikkelingen zien komen en gaan. Ik ben ooit begonnen als COBOL-programmeur, doorgegroeid naar overall ontwerper en project strateeg tot het leiden van mijn eigen team. Met al deze ervaringen op zak en met inmiddels opgebouwde kennis van de vele facetten van webdesign, richt ik mij met Turtlehouse Design op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites en van marketing producten in de stijl van jouw website.

Mijn missie...

Kleine bedrijfjes helpen aan een professionele, makkelijk onderhoudbare website voor een eerlijke prijs. Een mooie website met de energie en uitstraling die jij in jouw website wil zien!
Een fijne samenwerking met een persoonlijke benadering te beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De muur van ons huis